Keresés
Close this search box.

Esküvői torta hírek, iratkozz fel most!

Weboldalunkon rengeteg hasznos információt megtalálhattok, de ha még ennél is többet szeretnétek tudni, akkor ajánljuk heti esküvői torta híreinket is!

Iratkozz fel esküvői torta híreinkre most!

Esküvőre készülsz és érdekelnek a tortákkal, süteményekkel kapcsolatos legfrissebb hírek és információk? Szeretnél többet megtudni Esküvői szolgáltatásinkról? A praktikus oldaláról fognád meg a témát és tudni szeretnéd, hogy egy 100 fős lagzira mennyi sós sütit érdemes rendelni? Iratkozz fel esküvői torta hírlevelünkre és megosztjuk Veled a legfontosabb tippeket és trükköket amelyek segítségedre lehetnek a Nagy Nap szervezésében! Nem kell mást tenned, csak add meg az e-mail címed, és mi már szállítjuk is Neked az esküvői torta híreket! Nem kell aggódnod, nem fogunk túl sokszor zavarni! Ha pedig már nem lesz szükséged az esküvői torta hírekre, akkor könnyen és gyorsan le is tudsz majd iratkozni!

Esküvői torta hírek – Neked! Hírleveleinket a terveink szerint heti rendszerességgel küldjük, és a számotokra legfontosabb szempontok szerint állítjuk össze a témáinkat. Minden, ami a Nagy Nap szervezéséhez hasznos lehet – természetesen a torták, sütemények szempontjából – néhány példa:

  • Emeletes vagy különálló tortát válassz?
  • Hogyan érdemes összeválogatni az Esküvői torta szintjeit?
  • Milyen burkolatot javaslunk?
  • A násznép létszáma és a tervezett programok fényében mennyi süteményt érdemes rendelni?
  • Torta trendek és információk.
  • Torta krémek kisokos.
  • Tortaállvány bérlés.
  • Mentes torták és sütemények az Esküvőn.
  • Gyerekek kedvenc süteményei az Esküvőn.

Esküvői torta és sütemény galéria

Készültünk Nektek egy kis esküvői torta és sütemény képválogatással. A felvételek egy részét az újdonsült házaspároktól kaptuk, és megengedték, hogy használjuk is őket, melyet ezúton is hálás szívvel köszönünk!

Jelentkezz Esküvői Torta Nyílt Napjaink egyikére most!

Válassz Esküvői Torta Nyílt időpontjaink közül vagy keress bennünket egyedi időpontért! Nyílt Napjainkon a részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj és vegyél részt az év legfinomabb torta és sütemény kóstolóján, melynek keretein belül torta tanácsadással is várunk!

Esküvői kóstoló